Planurile lui Vienescu pentru următorii patru ani

Dumitru Vienescu, cel care a câștigat concursul pentru postul de director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a vorbit despre ceea ce urmează să facă în perioada următoare și care sunt prioritățile.

Vienescu a ocupat până acum funcția de manager interimar al unității medicale din Târgu Jiu, acesta fiind și singurul candidat la concursul care s-a desfășurat zilele trecute. Managerul spune că prioritară va fi scoaterea la concurs a tuturor posturilor de șefi, dar și realizarea unui chestionar în care va fi specificat gradul de mulțumire al pacienților.

”Va fi necesară scoaterea tuturor posturilor la concurs  de șefi, astfel încât să asigurăm o repartizare a atribuțiilor. De asemenea, îmi doresc ca la nivelul spitalului să implementăm un sistem cu un chestionar trimis prin SMS, iar pacientul să ne spună cât de mulțumit este de serviciile oferite. Și modul de reducere a timpilor de așteptare a pacienților este o altă prioritate, dar și investițiile pe care vrem să le realizăm”, a spus Vienescu.

Vienescu a mai vorbit și despre faptul că vrea să construiască, pe fonduri europene, un corp nou lângă Spitalul 700. ”Ne dorim să obținem o finanțare pentru construcția unui corp de clădire la Spitalul 700, care poate să preia toate secțiile din locația Tudor Vladimirescu. Calculele sunt făcute și s-au trimis solicitările către Ministerul Fondurilor Europene. Un obiectiv major ar fi și un compartiment de radioterapie pentru Secția Oncologie”, a mai transmis Vienescu.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: