Plasă cu bani uitată la o terasă, găsită de poliţişti comunitari la o masă unde ar fi stat Manţog

Trei poliţişti comunitari din Târgu Jiu au găsit o plasă cu bani uitată la o terasă din centrul oraşului, la o masă la care, anterior, ar fi stat fostul lider al PDL Gorj Ionel Manţog. Şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor spune că doi agenţi aflaţi în timpul liber şi un poliţist comunitar aflat în timpul programului au căutat o masă la terasa respectivă şi au găsit una de la care tocmai se ridicaseră patru persoane, una dintre ele fiind Manţog. Plasa a fost descoperită în momentul în care unul dintre poliţiştii comunitari a vrut să se aşeze pe scaun, acesta uitându-se în ea pentru a vedea ce conţine, faptele petrecându-se în seara de 13 august. "Era o sumă de bani, dar nu putem şti despre ce sumă e vorba pentru că nu i-a numărat nimeni. Poliţiştii s-au uitat încotro plecaseră persoanele care fuseseră înainte la masă şi l-au observat pe un domn cu ochelari pe care l-au strigat şi l-au prins din urmă. L-au întrebat dacă a fost la masa respectivă, le-a răspuns pozitiv şi i-au returnat plasa, după care a sunat pe cineva la telefon şi a discutat despre acest aspect, ulterior mulţumindu-le politicos poliţiştilor comunitari", a spus Ion Tudor.
 Şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu a declarat că identitatea persoanei care a primit plasa în care se aflau banii nu este cunoscută, aşa cum, în opinia sa, Manţog nu are vreo legătură directă cu acest incident. "Nu l-a văzut nimeni pe domnul Manţog că ar fi venit cu plasa aceea sau că ar fi atins-o vreo clipă, ci doar că a plecat din terasă cu celelalte persoane, pe care nu le cunoaştem. Banii au fost returnaţi acelui domn cu ochelari pentru că s-a mers pe încredere şi pe omenie, nu pe procese-verbale, mai ales că totul s-a petrecut repede", a afirmat Ion Tudor.
 Fostul preşedinte al PDL Gorj Ionel Manţog a declarat că nu are de făcut niciun comentariu pe acest subiect. "Nu am ce comentariu să fac pentru că acest subiect este o minciună de presă orchestrată de PSD. Punct", a conchis Manţog, care se află de mai mult timp în conflict cu liderii PSD Gorj.
 


Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: