Plătit de Pandurii să nu ştie nimic! Ne mai şi acuză de dezinformare!

Viceprimarul din Tg Jiu Aurel Popescu comentează cu tupeu informaţia potrivit căreia o clădire, două terenuri şi 19 de autoturisme şi autovehicule de la CS Pandurii vor fi vândute de Finanţe, la licitaţie, pe 7 noiembrie. Habar nu are ce se întâmplă la CS Pandurii, chiar dacă încasează 1000 de lei pe lună pentru a lua decizii care să ducă la performanţa managerială a clubului. „Este o dezinformare“, spune Popescu, deşi acest document este pe site-ul ANAF.

Instanţa a aprobat, pe 19 octombrie, intrarea în insolvenţă a CS Pandurii Târgu, iar pe 21 octombrie Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la vânzare mai multe bunuri, în valoare de câteva milioane de lei, pentru datoria pe care clubul o avea la bugetul de stat. Insolvenţa nu este definitivă pentru că trebuie să treacă perioada contestaţiilor, iar când aceasta va fi certă procedurile de executare silită vor fi suspendate, explică preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. „În timpul procedurilor de insolvenţă toate executările se suspendă. Administratorul judiciar va solicita suspendarea tuturor acestor acţiuni“, a declarat Cosmin Popescu.
Alţii însă nu s-au putut rezuma la a comenta în mod prudent şi în cunoştinţă de cauză, ci s-au apucat să susţină că sunt dezinformări şi speculaţii, aruncate pe piaţă de cei care „vor răul Pandurii“. Aurel Popescu şi ceilalţi colegi din PSD au fost împreună la masă când au făcut cel mai mare rău clubului, insolvenţa. La CS Pandurii, şefii nu au restanţe la indemnizaţii şi salarii, jucătorii da. Unul dintre aceştia este Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu. Declaraţia sa este cel puţin tupeistă în condiţiile în care ani de zile a încasat câte o mie de lei pe lună de la Pandurii, pentru ca acum să bage clubul în insolvenţă.

Terenuri şi maşini la vânzare
Pe 7 noiembrie ar trebui să fie licitaţia la care sunt scoase la vânzare clădirea în care este sediul Centrului de copii și juniori, două terenuri, unul intravilan de 500 mp cu prețul de pornire al licitatiei, exclusiv TVA, de 1.800.000 lei, iar altul cu suprafața de 20.016 mp, situat in extravilanul municipiului Tg-Jiu, la pretul de pornire al licitației, exclusiv TVA, 300.000 lei. La aceeași licitație vor fi scoase la vânzare şi 19 autobuze, microbuze și autoturisme.
„În ceea ce mă priveşte eu unul cred că sunt nişte speculaţii. Nu cred că cineva şi-ar permite în acest moment decât dacă aceste bunuri au fost scoase înainte, după intrarea în insolvenţă nu mai este posibil. Sunt aruncate pe piaţă. Nu ştiu care sunt interesele. Clubul este cel care suferă, noi toţi avem de suferit în situaţia în care se continuă cu astfel de practici“, a spus Aurel Popescu. Şi el, dar şi vicepreşedintele CJ Gorj, Ciprian Florescu, suferă pentru că au mai puţin cu o mie de lei în buzunar pentru că nu mai pot încasa aceşti bani lunar după intrarea în insolvenţă a Pandurii. Pe lângă această pierdere financiară, cei doi ar putea avea şi ceva probleme cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

ANUNTUL ANAF

Vizualizări: 2,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: