S-a încheiat sezonul regulat din Liga 4 Gorj. Cine merge în play-off

Prima parte a sezonului Ligii 4 Gorj s-a încheiat în week-end şi se ştiu acum echipele care vor juca în play-off. Alături de liderul CSO Turceni, s-au mai calificat în lupta pentru titlu la judeţ Internaţional Bălești, Petrolul Bustuchin şi Jiul Rovinari.

AJF Gorj a anunţat oficial care sunt echipele care vor juca în play-off, după ce s-a disputat ultima etapă din sezonul regulat. Echipele din Turceni, Bălești, Bustuchin și Rovinari vor juca pentru titlul de campioană şi pentru participarea la barajul de promovare în Liga 3. „Meciurile din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a-4-a au stabilit cele patru formații care se vor întâlni în play-off!  Astfel, CSO Turceni, Internațional Bălești, Petrolul Bustuchin și Jiul Rovinari 2016 se vor lupta pentru titlul de campioană județeană, una dintre ele urmând a reprezenta Gorjul la barajul de promovare în Liga a treia”, a anunţat AJF Gorj.

Liderul CSO Turceni şi-a respectat blazonul şi a reuşit o victorie la scor în ultima etapă, 8-0 cu Viitorul Negomir, deşi echipa era deja calificată în play-off. Internaţional Băleşti a urcat pe locul doi după victoria cu 1-0 obţinută în faţa celor de la Petrolul Stoina, iar Jiul Rovinari, deşi a pierdut meciul de la Ţicleni cu Petrolul, scor 1-0 pentru gazde, s-a calificat în play-off dar a pierdut podiumul. Pe locul trei a urcat Petrolul Bustuchin care s-a impus cu scorul de 6-1 în meciul cu ultima clasată, Unirea Ţînţăreni.  

Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: