Pleaşcă, convocat la Pandurii de ziua lui

Fundaşul dreapta de la echipa a doua, Marian Pleaşcă, a fost convocat la prima echipă. Vestea convocării a venit chiar în ziua în care împlinea 21 de ani fiind cel mai frumos cadou pe care îl putea primii.

Pleaşcă fusese trimis înapoi la echipa a doua pentru a nu fi rezervă la echipa mare unde existau doi jucători pe post, după cum a explicat antrenorul Petre Grigoraş care a luat în această iarnă cinci jucători tineri de 20 -21 de ani de la Pandurii 2.

Cadou de ziua lui

Pleaşcă a fost adus duminică dimineaţă de conducerea clubului de la Hotel Arkadia la cantonamentul echipei mari de la Hotel Innova pregătindu-se deja de ieri cu echipa şi debutând din nou la Pandurii la meciul amical pe care gorjenii l-au susţinut aseară la Lara, cu formaţia sârbă FK Napredak.

„M-am pregătit bine la Poiana Braşov şi mă aşteptam să rămân la prima echipă, dar domnul antrenor mi-a explicat după cantonament că e mai bine să merg la Pandurii 2 pentru a nu fi rezervă mereu şi a avea meciuri jucate.  Mă bucur că acum s-a ivit posibilitatea de a veni totuşi la Pandurii şi aş vrea să demonstrez că merit să joc aici”, a declarat fericit Marian Pleaşcă la revenirea sa la prima echipă.  

Pleaşcă s-a pregătit cu Pandurii la Poiana Braşov, dar a fost lăsat să joace pentru echipa a doua în ideea de a nu fi rezervă la prima echipă. Evoluţiile sale bune în meciurile jucate la Pandurii 2. dar şi faptul că Gabriel Matei are încă probleme medicale şi nu se antrenează cu echipa au făcut ca Pleaşcă să revină la Pandurii, echipă cu care s-a pregătit, în ultimii doi ani el evoluând la Pandurii 2 sau fiind împrumutat o perioadă la Minerul Lupeni.

Marian Pleaşcă a făcut junioratul la Pandurii Târgu Jiu fiind remarcat de către fostul antrenor Sorin Cârţu la Pandurii 2 şi luat pentru prima dată în lotul primei echipe în 2009. Acesta a debutat la Pandurii într-un meci de Cupa României cu Poli Iaşi iar în retur a jucat şi în două partide din campionat. După ce s-a pregătit iarna trecută cu Pandurii, Pleaşcă a jucat în două dintre partidele sezonului 2009-2010 pentru Pandurii, fiind trimis pe teren la meciurile cu Gloria Bistriţa şi Unirea Alba Iulia din returul sezonului trecut. Tot în 2010 acesta a fost convocat la lotul naţional Under 20 pentru un turneu de meciuri amicale în Portugalia.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: