Plicul cu propunerea de subprefect de Gorj s-a pierdut pe drum. „Fuge, fuge și n-ajunge!”

PSD Gorj a confirmat în spațiul public că Romeo Chiriac este propunerea pentru postul de subprefect, dar plicul cu numele propus pentru acest post n-a mai ajuns la București. Dezvăluirea a făcut-o chiar prefectul Marcel Iacobescu. Liberalul a declarat că a sunat personal la Guvern să afle dacă va fi numit, în această săptămână, subprefectul de Gorj, dar i s-a transmis că nu a fost făcută nicio propunere pentru acest post. 

Prefectul Marcel Iacobescu a declarat că a aflat de la București că Gorjul nu a făcut nicio propunere pentru postul de subprefect. Asta deși el știa că s-au discutat două nume deja. Așa că nici numirea nu s-a făcut.

„N-aș vrea să dezamăgesc sau să bucur pe cineva. Am sunat astăzi (n.r. miercuri) pentru că este o ședință de Guvern, unul dintre puncte a fost numirea de subprefecți. Am întrebat dacă și la Gorj va fi numit subprefect, pentru că m-am cam săturat singur. Mai vreau și eu un coleg. Nu știu unde a ajuns acel plic cu numele. Am primit răspunsul că de la Gorj nu s-a făcut nicio propunere, ceea ce m-a nedumerit. Mă, stai un pic, că s-au făcut două propuneri. Unde au ajuns?”, s-a întrebat prefectul Marcel Iacobescu, la Radio Accent.

Iacobescu a adăugat că a pregătit deja și un birou unde va lucra noul subprefect, când va fi numit. „Am eliberat un birou, l-am zugrăvit, l-am aranjat, să primim un alt coleg, dar fuge, fuge și n-ajunge”, a spus, în glumă, prefectul Marcel Iacobescu.

În spațiul public, a fost vehiculat, în ultimele zile, numele șefului de la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj pentru acest post. „Domnul Romeo Chiriac este un profesionist”, a încheiat prefectul de Gorj.

Vizualizări: 2,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: