Ivăniși spune care este cel mai mare pericol care îl paște pe Romanescu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost criticat într-o emisiune de cel care l-a susținut cel mai mult acum patru ani, când a devenit pentru prima dată primar. Vorbim de Nicolae Ivăniși, coordonatorul ADN Gorj.

Ivăniși crede că percepția publică asupra activității primarului Marcel Romanescu este mult mai proastă astăzi, decât acum un an și ceva, când au fost alegerile locale. “Nu zic că stă rău, că e vreo tragedie. Dar, când crește masa critică, este clar că scamiștii trebuie să dispară. Trebuie să faci ceva”, a spus Ivăniși la Tele 3.

Acesta crede că în jurul primarului sunt oameni “care cred despre ei că sunt buni, dar nu știu nimic”. “În jurul lui Romanescu în momentul de față este o bătălie crâncenă pentru supremație. Ăsta este termenul. Care mai de care să îi arate că e geniul. Și nu poți să aduni de acolo mai mult de 2-3 foarte buni. În rest, numai capete de cretă”, a mai spus coordonatorul ADN Gorj.

Acesta spune că s-a format opinia că primăria nu mai este condusă de primar, ci de alte persoane din jurul acestuia. “Cel mai mare pericol care îl paște pe Romanescu este că toată lumea propagă o știrbire a autorității lui. Toată lumea. Nu pot să spun cert că pe bună dreptate. El este un tip care lasă lucrurile inerțic, încă are și ieșiri bruște. Nu m-aș mira să îl văd o dată dând cu barda, nu m-aș mira. Cred că este singura șansă a lui să se rebranduiască. Identificarea minusurilor din jurul lui, punerea pe alte poziții a unora, cu alte atribuții”, a mai spus Ivăniși la Tele3.

Principalul susținător al lui Romanescu de acum patru ani, când a ajuns pentru prima dată primar, crede că acum acesta nu ar mai ieși primar dacă ar candida de la PNL și că PSD ar câștiga alegerile și cu portarul. Dar, mai spune și că, dacă își aduce oameni buni lângă el și muncește pe brânci doi ani, Romanescu are șanse de revenire.

Emisiunea VIDEO aici.

Vizualizări: 6,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: