Primar: PNL are mai multe opțiuni, nu doar Iulian Popescu

Suspendarea lui Dan Vîlceanu de la șefia PNL Gorj a creat multe discuții în rândul formațiunii politice, mai ales în cel al primarilor. S-au vehiculat mai multe nume de înlocuitori, printre care și Iulian Popescu, secretarul de stat de la Digitalizare. Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că nu-l consideră cel mai potrivit pe Popescu la conducerea PNL Gorj, existând mai multe opțiuni.

”PNL Gorj are multe opțiuni pentru o eventuală competiție viitoare pentru funcția de președinte la PNL Gorj. Există posibilitatea ca, după 6 luni, domnul Dan Vîlceanu să revină în  rândul organizației sau să nu revină și să rămână cu funcția de la București. Este prematur să discutăm acum. Cred că sunt mai multe posibilități, nu doar domnul Iulian Popescu. Mi-aș dori pe cineva care să fie ca o locomotivă pentru organizația județeană. În prezent, domnul Popescu nu este varianta pe care mi-o doresc eu. Cred că sunt mai mulți de acord cu mine. Personal, spun că Iulian Popescu nu este persoana de care PNL Gorj ar avea nevoie de o creștere de eficiență în ochii electoratului”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Cotojman speră ca Vîlceanu să revină la conducerea organizației județene. ”Sper să existe o variantă ca Dan Vîlceanu să rămână în continuare varianta pentru PNL Gorj, dar timpul o să le aranjeze așa cum trebuie. Este liniște în acest moment în partid. Toată lumea a înțeles ce trebuie cu privire la interimatul partidului”, a mai spus Cotojman.

Edilul din Roșia de Amaradia consideră că un principal obiectiv al PNL Gorj ar trebui să fie legat de desemnarea candidatului pentru șefia Consiliului Județean Gorj. ”Cel care o să conducă organizația de la Gorj trebuie să iasă în evidență încă de pe acum. Urmează ca peste doi ani și ceva să aibă loc alegerile și sunt foarte multe alegeri în 2024. Trebuie să ne pregătim de pe acum și să venim cu persoanele pe care le propunem. Știm din experiența anterioară, atunci când am venit cu candidați pe ultima sută de metri. Exemplu este Iulian Popescu, el este un om foarte bun și deștept, dar pe plan politic mai avea de învățat”, a mai declarat Cotojman.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: