Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PNL amână votarea excluderii lui Giorgi

Peneliştii nu îşi vor da votul pentru sau împotriva excluderii lui Gabriel Giorgi la sfârşitul acestei săptămâni, cum era anunţat, pentru că şeful partidului a amânat Delegaţia Permanentă a PNL Gorj. Preşedintele filialei Dian Popescu nu va putea ajunge în Gorj în timp util pentru a convoca Delegaţia, întrucât astăzi are loc, la Bucureşti, Biroul Politic Naţional. „În condiţiile în care timpul îmi permitea, ţineam sâmbătă Delegaţia Permanentă a PNL, însă domnul Crin Antonescu a convocat pentru vineri Biroul Politic Naţional şi trebuie să rămân în Bucureşti. Ca atare, nu se va vota la sfârşitul acestei săptămânii excluderea din partid a lui Gabriel Giorgi”, a declarat Dian Popescu, liderul PNL Gorj.

Ultima şedinţă a Biroului Politic Judeţean a fost una cu scântei întrucât s-au purtat discuţii aprinse între Dian Popescu şi Gabriel Giorgi, directorul Minprest Rovinari. Primul i-a cerut oficial şefului de la Minprest să renunţe la funcţia de consilier municipal de la Târgu Jiu, Giorgi refuzând categoric acest lucru. Gabriel Giorgi a declarat presei că nu are nici un fel de emoţie legată de statutul său de consilier local, pentru că nu există motive pentru retragerea sprijinului politic.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: