PNL i-a găsit contracandidat primarului liberal Mazilu

Conflictele din PNL Gorj par a fi departe de a se stinge. Interviul acordat ziarului nostru de către primarul Mihai Mazilu l-a făcut pe Tudor Barbu să dezvăluie planul de rezervă al PNL pentru Primăria Târgu Cărbuneşti. După ce Mihai Mazilu a declarat că politica nu l-a ajutat să rezolve problemele comunităţii sale şi că nu va mai participa la şedinţele de partid, Barbu a recunoscut că a cerut unui alt liberal să-şi depună candidatura pentru Primăria Târgu Cărbuneşti.

Tudor Barbu a declarat la un post de radio local că are în vedere o eventuală trădare din partea primarului Mazilu, deşi el a fost cel care a trădat primul cerându-i unui alt liberal să candideze împotriva celui care a adus voturi PNL de-a lungul mai multor campanii electorale. „Este surprinzător pentru mine că domnul Mazilu spune că nu mai face politică. Oriunde în România un primar de oraş face politică, poate domnul Mazilu nu mai face politică liberală. Ştiam demult că acolo este o problemă, ştiam că sângele apă nu se face. Faptul că în cinci luni, după numirea mea, nu a venit niciodată la şedinţă, chiar şi pentru un copil este un semnal de alarmă, dar pentru un senator care de doi-trei ani cunoaşte bine activitatea politică din Gorj. Îmi pare rău că domnul primar a ieşit în presă cu asemenea declaraţii pentru că rufele se spală în familie”, a declarat Tudor Barbu.

Liderul PNL Gorj spune că are înlocuitor pentru Mazilu. „Din cauză că ştiam demult că acolo este o problemă, am mai cerut unui om din organizaţia noastră să-şi depună o candidatură, lucru care deja s-a şi întâmplat. Nu este doar domnul Mazilu singurul candidat la Primăria Târgu Cărbuneşti, mai există o persoană, nu vă spun numele pentru că nu ştiu dacă dosarul domniei sale a fost validat sau nu. I-am cerut acum două săptămâni să-şi facă actele de înscriere în cursa internă pentru Primăria Târgu Cărbuneşti. Este o persoană cunoscută. Mihai Mazilu este primarul liberal al oraşului Târgu Cărbuneşti, iar candidatura domniei sale depinde doar de el, dar dacă are astfel de poziţii, că nu mai face politică, că nu-l învaţă nimeni să meargă, în secunda aia ne gândim şi la trădări”, a mai precizat Barbu.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: