PNL nu şi-a dorit funcţia de viceprimar

Dian Popescu susţine că nu a vrut funcţia de viceprimar a municipiului Târgu Jiu. Declaraţia a fost făcută în contextual în care de două ori numirea liberalului Mihai Paraschiv a fost amânată.

Liderul liberalilor gorjeni susţine că a vrut funcţia de viceprimar doar pentru a putea negocia altă funcţie pentru PNL. „A fost o funcţie pe care eu nu mi-am dorit-o de la început, de când a fost protocolul. Chiar câţiva colegi din partid ştiu şi ei, o să confirme, şi de la PSD ştiu acest lucru. Mi-aş fi dorit să am funcţia asta, doar pentru o negoceire pentru altceva”, susţine Dian Popescu.

Preşedintele PNL Gorj spune că un lider trebuie să îşi formeze echipa şi el nu va impune pe nimeni cu forţa. „Permanent am ştiut că un lider trebuie să îşi formeze echipa şi dacă nu îi place o persoană, chiar dacă e de la PNL şi impune protocolul, nu fac bine nici municipalităţi, nici Consiliului Local, nici echipei de conducere din primărie. Gândiţi-vă cum postezi un om care nu e dorit în echipa aia şi e de unul singur. Am spus foarte clar, depinde de domnul Cârciumaru, niciodată nu voi impune pe cineva. Îmi doresc ca Mihai Paraschiv să stea de vorbă cu domnul Cârciumaru şi să găsească o soluţie şi atunci, dacă îl va accepta, într-adevăr va putea face o echipă, dar să vin cu forţa pe un protocol nu sunt de acord, că nici mine nu mi-ar plăcea să mi se dea o persoană pe care eu nu o agreez”, a precizat Dian Popescu.

Dacă Mihai Paraschiv nu va fi agreat de primarul Florin Cârciumaru, singura variantă pe care o mai are PNL este consilierul Gabriel Giorgi. Dian Popescu susţine că Giorgi nu îşi doreşte funcţia. „Domul Giorgi nu e o variantă, vrea să se întoarcă în economie, la Minprest, de unde a fost dat afară. Şi din punct de vedere juridic nu am altă soluţie”, susţine Popescu.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: