Poate a treia etapă e cu noroc pentru Gilortul

Gilortul Târgu Cărbuneşti se prezintă sâmbătă din nou în faţa suporterilor săi cu o nouă echipă tehnică, coordonată de antrenorul Mario Găman, şi cu o mare dorinţă de victorie. În etapa a treia gorjenii de la Cărbuneşti vor juca, cu începere de la ora 17:00, cu Flacăra Horezu.

Fără victorie în acest nou sezon, Gilortul primește sâmbătă, începând cu ora 17:00, vizita formației vâlcene, Flacăra Horezu. „Poate a treia oară e cu noroc”, spun cei de la Gilortul, deloc afectaţi de faptul că nu au luat încă nici un punct, dar cu speranţe mari pentru acest al treilea meci, deşi oaspeţii par favoriţi din toate punctele de vedere.

Cei de la Flacăra Horezu vin la Cărbuneşti după un start de sezon perfect, trei victorii cu 2-0, două în campionat, la Național Sebiș și acasă cu Șoimii Lipova, şi una în cupă, cu Pandurii Târgu Jiu. Găman şi elevii săi vor avea în faţă un adversar incomod, care sezonul trecut a condus o bună parte ostilitățile în seria a III-a, terminând până la urmă pe locul 3 în campionat.

Cu un staff tehnic nou, format din  Mario Găman, care a fost numit antrenor principal, și Bobi Staicu, antrenor secund, Gilortul mizează pe tinerețea cuplului de antrenori care să aducă un suflu nou la echipă și pe încrederea acordată de către aceștia componenților lotului.

Cel mai important va fi însă aportul propriilor suporteri, care sunt aşteptaţi din nou în număr foarte mare. „Sperăm ca băieții noștri să destabilizeze pentru prima dată defensiva „de fier” a Flacărei, grupare pentru care evoluează jucători foarte valoroși precum: Robert Popa, Adrian Popa, Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Gabriel Precup, Gueye Mansour, majoritatea dintre aceștia cu jocuri pe prima scenă a fotbalului românesc, dar și fostul goalkeeper al Gilortului, Dragoș Constantinescu”, au enumerat pe pagina oficială cei de la Gilortul atuurile adversarilor pentru a se mai încuraja.

Jucătorii lui Mario Găman s-au pregătit bine în această săptămână, fizic și tactic, iar după primele două etape în care au evoluat binişor, dar au pierdut, speră să acumuleze și primele puncte. Pentru gazde va fi foarte important ca echipa să evolueze cu aceeași încredere și dăruire pentru că la acest meci vor avea şi sprijinul propriilor suporteri.

Partida cu Flacăra va consemna şi debutul pe banca gazdelor a lui Mario Găman, un antrenor tânăr şi de perspectivă. Acesta se va baza şi pe o serie de jucători pe care Gilortul i-a legitimat recent:  Ovidiu Jianu, Marius Ion, Emilian-Andrei Oprea, Stephane Billy şi Ionuț Tătaru.

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: