Sediu nou pentru Primăria Scoarţa

Autorităţile locale din Scoarţa lucrează de zor la noul sediu administrativ al primăriei. Noul primar, Ion Stamatoiu, vrea să dea o nouă față comunei și primăriei, așa că a început cu amenajarea unei clădiri începute în urmă cu opt ani, dar la vremea aceea lucrările au fost abandonate din lipsă de fonduri.

Clădirea cea nouă a fost începută în urmă cu opt ani și au fost investiți la vremea respectivă în jur de 500.000 de lei. La scurt timp a fost abandonată de autoritățile locale din lipsă de fonduri, dar acum noul primar Ion Stamatoiu a reluat lucrările. ”A fost începută acum opt ani de zile, a fost lăsată, posibil și din lipsă de fonduri, dar probabil și delăsare din partea autorităților locale. Clădirea este destul de spațioasă, aici vor lucra parte din colegii noștri de la primărie, deoarece în vechea clădire se lucrează și câte patru în birou, este impropriu pentru ei”, a spus Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța.
La nivel de primărie, s-a și decis ce compartimente își vor desfășura activitatea în noul sediu. Până la a-și începe activitatea, primăria ar mai avea nevoie însă de mai bine de 200.000 de lei ca să finalizez lucrarea. ”Vom transfera aici colegii de la Cadastru, Asistența Socială, Partida Romilor. Avem o solicitare și din partea Poliției, dânșii având un spațiu dat tot de primărie, dar nu au condiții, nu au apă, nu au toalete. Aici, până în toamnă sperăm ca parterul să fie dat în funcțiune, o să fie centrală. Sper ca cei din Consiliul Județean să înțeleagă și să fim ajutați la următoarea rectificare bugetară”, a spus primarul Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: