Poliția Locală își modernizează sediul cu peste două milioane de lei

Sediul Poliției Locale din Târgu Jiu își schimbă fața. Clădirea va suferi reparații capitale. Instituția a pregătit peste două milioane de lei pentru modernizări. A scos la licitație lucrarea și, luna viitoare, va fi desemnată firma câștigătoare.

Potrivit anunțului postat de instituție, urmează să fie făcute lucrări de reparații capitale, se va lucra chiar și la fundația clădirii și vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice. Va fi, de asemenea, reabilitat și acoperișul. 

“Lucrarea va fi executata in conformitate cu prevederile documentatiei tehnico economice (caiet de sarcini, liste cantități lucrări) întocmite de proiectant și puse la dispoziția executantului. Lucrări de înlocuire tâmplărie, lucrări de demontare ziduri de cărămidă, lucrări de fundație, lucrări de zidarie, lucrări la instalațiile electrice, sanitare și termice, lucrări de reparații acoperiș”, este anunțul instituției.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 2,6 milioane de lei. Firmele interesate pot depune ofertele până pe 7 februarie. Tot atunci, se va stabili și constructorul care se va ocupa de aceste lucrări.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: