Politică? Bîrcă îi rupe urechile lui Dan Vâlceanu

Conflict deschis între consilierul judeţean al PD-L Dan Vâlceanu şi primarul din Turburea, Ion Bîrcă. Invitat la o emisiune la un post local de radio, Vâlceanu regreta situaţia în care a ajuns partidul. „Vă daţi seama ce-am ajuns, să ne rugăm de trădători să vină înapoi!”, a comentat Dan Vâlceanu referindu-se la primarul Ion Bîrcă. Acesta a sprijinit la alegerile parlamentare candidaţii USL. Bîrcă a fost ameninţat cu excluderea şi chiar a rugat conducerea să fie dat afară pentru a se duce la PSD. În final, a rămas tot în PD-L.  „Am recuperat oameni care ne-au trădat pe faţă şi i-am pus în fruntea organizaţiilor. În Colegiul 3, Ion Bârcă a distrus campania partidului”, a afirmat Dan Vâlceanu la Radio Infinit.

Replica primarului Ion Bârcă la acuzaţia că este un trădător este dură: „Dan Vâlceanu e copil pe lângă mine! Să stea în pătrăţica lui, să-şi vadă de afaceri! PDL i-a dat de toate, i-a dat contract frumuşel la Rovinari. Să-mi spună în faţă că sunt trădător, că-i rup urechile!”, a spus primarul din Turburea.

Întrebat dacă ia în calcul să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, Dan Vâlceanu a răspuns că nu exclude o astfel de variantă, dar că nu este cazul unei asemenea discuţii acum.

Ion Bârcă nu-i dă nicio şansă lui Dan Vâlceanu de-a ajunge în fruntea PDL Gorj. „E prea tânăr pentru o astfel de funcţie. Nu ştiu dacă poate să candideze, pe colegiul 3 nimeni nu-l agreează. Omul care a adus un plus de valoare PDL este Ion Cupă” susţine primarul din Turburea. (M.B.)

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: