Politician: Nu pot să trăiesc cu salariul minim pe economie!

Marian Rotaru, preşedintele PSRo Gorj şi fost primar la Lelești, caută soluții pentru a face bani în continuare. Acesta a declarat la Radio Infinit că nu poate trăi dintr-o simplă indemnizaţie de consilier judeţean şi nici nu i-ar plăcea să fie un întreţinut. Rotaru nu neagă că ia în calcul toate posturile care se scot la concurs în această perioadă.

Reporter: Veţi rămâne simplu consilier judeţean?
Marian Rotaru: Mi se pare normal să-mi găsesc soluţii pentru a putea să-mi achit băncile, să-mi achit ca orice om care a făcut treabă în viaţă, utilităţile la zi. Nu pot să stau pe un salariu de 750 de lei, că nu sunt om care să fiu întreţinut sau să stau pe salariul minim pe economie.

Rep.: Luaţi în calcul funcţia de director la Direcția Publică de Patrimoniu?
M.R.: Eu am zis că în această perioadă iau tot ce se poate în calcul pentru că acum sunt acasă și am timp să mă gândesc la tot ceea ce am greșit, la ce am făcut bun, să găsesc o soluție pentru a fi un om util societății. Am mai multe variante, am varianta să-mi iau firma de la zero, o firmă nouă, să dezvolt alte afaceri, am variante să particip la mai multe concursuri, eu analizez zilnic, este viața mea în joc și cariera mea.

Rep.: Credeţi că îndepliniţi condiţiile pentru a ocupa o funcţie administrativă?
M.R.: La ora actuală nu pot să vă spun, m-am uitat peste toate concursurile care sunt acum, am văzut că la trei-patru sunt compatibil cu foarte multe dintre ele, adică funcția pe care am avut-o la Lelești și unde am mai fost până acum corespunde cu cerințele pe posturile respective, rămâne să mă decid, să analizez și eu.

Vizualizări: 3,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: