Politicienii recunosc: Politica e un păcat

Politicienii gorjeni s-au decis ca în această săptămână nu vor mai face declaraţii despre adversarii politici, dat fiind că e Săptămâna Patimilor. Primii care practic au recunoscut că politi9ca este un păcat sunt cei de la PSD, care au lăsat comentariile privitoare la blocarea încheierii protocoalelor USL în teritoriu după Paşte. Asta pentru că săreau la gâtul colegilor de alianţă şi mai comiteau un păcat.

Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderii PSD au refuzat să facă declaraţii, de teama de a nu încălca porunca a noua, care spune să nu minţi. „De această dată vom face o excepţie şi nu vom răspunde la întrebări ca până acum. Este Săptămâna Mare şi vrem să lăsăm deoparte reacţiile orgolioase”, susţine Ciprian Florescu, purtător de cuvânt PSD Gorj.

Evlavia a dat şi în liderul Partidului Conservator de la Gorj, Ilie Petrescu. Chiar dacă a aflat din presă că partidul pe care-l conduce nu participă la împărţeala USL-iştilor, Petrescu nu se poate supăra în Săptămâna Mare. „Nu ştiu nimic de nicio împărţire a primăriilor în judeţ. Dar nici nu  vreau să spun nimic. Suntem în săptămâna dinaintea Paştelui şi nu vreau să mai spun ceva”, susţine Ilie Petrescu, preşedinte PC.

Politicienii vor spune astfel tot ce au de spus după Paste. Atunci îşi vor dezlega limbile şi vor spune tot ce le stă pe suflet.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: