Poliţist bătut de o familie din Scoarţa

Au fost chemați să aplaneze un conflict apărut într-o familie din Scoarța și s-au transformat în victime. Este vorba de doi agenți din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti, care s-au deplasat la fața locului după un apel venit pe 112 prin care au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani despre faptul că are un conflict în familie cu fiul său, în vârstă de 22 ani.

Cei doi agenți care au ajuns la fața locului au început să desfăşoare activităţi în vederea aplanării conflictului familial. Apelantul a devenit la un moment dat violent şi l-a lovit cu un obiect contondent, adică o bâtă, pe unul dintre agenţii de poliţie, căruia i-a provocat leziuni uşoare la braţul drept. În aceeaşi împrejurare, apelantul, soţia acestuia de 48 ani şi fiul celor doi în vârstă de 22 ani, s-au înarmat cu obiecte contondente, ameninţându-i pe cei doi agenţi de poliţie cu acte de violenţă.

La faţa locului a fost redirecţionată o altă patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi grupa de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Gorj. Cu această ocazie, cei trei suspecţi au fost imobilizaţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a dispus reţinerea pe timp de 24 ore, a celor trei suspecţi care au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: