Poliţist comunitar, accidentat la datorie

Un poliţist local a fost lovit de o maşină chiar în momentul în care încerca să fluidizeze traficul prin restricţionarea acestuia pe o stradă pentru a permite unui utilaj de deszăpezire să acţioneze.

Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe strada din faţa Hotelului Gorj. Poliţistul comunitar interzisese accesul pe stradă dat fiind că un utilaj de deszăpezire acţiona pentru îndepărtarea zăpezii, dar unul dintre participanţii la trafic nu a respectat indicaţiile poliţistului local şi s-a îndreptat cu maşina către acesta.

“Nu l-a atins cu maşina rău, nu a dat cu el jos, dar nu a vrut să respecte semnalele agentului. Poliţistul zicea că îl doare genunchiul şi a mers la spital. Sunt unii care fac pe şmecherii, nu e prima dată. A venit spre el cu maşina, Am chemat poliţia rutieră, să vedem ce amendă va lua. Nu ştiu dacă i se va face dosar penal”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Poliţistul a ajuns la spital, însă nu a necesitat internare. Pe numele şoferului indisciplinat a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. “Pe numele bărbatului de 37 de ani, din comuna gorjeană Runcu, a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ca în orice alt accident rutier.  Agentul de poliţie locală a fost dus la spital, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool”, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: