Poliţist comunitar, tratat de şef cu un cap în gură

Aflarea noii organigrame a Poliţiei Comunitare Târgu Jiu îi face tot mai mulţi agenţi să scoată la suprafaţă tot felul de scandaluri, convinşi fiind că oricum vor fi daţi afară şi acum nu mai au nimic de pierdut. De data aceasta este vorba de un poliţist comunitar, bătut de şeful lui. Scandalul a avut loc luna trecută.

Alexandru Ionescu deţine un certificat medico-legal cum că a fost bătut şi a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 5 zile. Tânărul susţine că a fost bătut de şeful lui, inspectorul Claudiu Rugeanu, luna trecută. “Am fost bătut pentru că aveam la mine o lanternă care nu mergea, pentru că astea sunt dotările. Atunci s-a enervat şi a venit la mine şi m-a împins, după care mi-a dat un cap în gură. Aşa ceva nu este posibil, suntem terorizaţi. Vreau ca măcar să ştie toată lumea care este situaţia reală de la poliţie, pentru că nu mai pot. Oricum nu mai am nimic de pierdut dacă vorbesc, deoarece sigur voi fi printre disponibilizaţi“, a declarat Alexandru Ionescu.

Şeful său, Claudiu Rugeanu, nu recunoaşte însă nimic. “Nu este adevărat, nu l-am bătut, iar certificatul medico-legal nu ştiu de unde îl are“, a declarat Rugeanu. Tânărul a făcut însă plângere şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi aşteaptă un răspuns.

Tudor, împotriva agenţilor care apar la televizor

După ce Poliţia Comunitară va deveni Poliţie Locală, vor rămâne numai 96 de posturi din 300. O parte din angajaţi vor fi preluaţi de noua societate de pază GUARG PUBLICA, iar ceilalţi vor intra în şomaj.”De la începutul anului, noi avem deja declanşată activitatea de reorganizare a Poliţiei Comunitare. Cei care vor pleca sunt cei care sunt cu probleme de pregătire, probleme disciplinare.  Noi avem o organigramă stabilită şi un ştat de funcţii cu şefii de birouri, de servicii nu cu persoane. Pentru ocuparea acestor funcţii se va da un concurs. Agenţii ca cel care vrea să devină vedetă nu pot emite pretenţii pentru nu ştiu de funcţie, că nu poate, nu e pregătit”, a precizat Ion Tudor.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: