Poliţist local, se vrea campion la Local Kombat Bodyguard

Un angajat al Poliţiei Locale din Târgu Jiu luptă în această seară pentru a ajunge în finala unui concurs extrem de dur. Adrian Motorga este singurul gorjean înscris în competiţia „The Bodyguard – Forţe Speciale”, transmisă în direct începând cu ora 18.30 pe un site de internet.

Competiţia are loc la Sala Sporturilor din municipiu şi are ca participanţi angajaţi din Poliţie şi Jandarmerie, dar şi de la firme de pază, gorjeanul fiind singurul poliţist local care îşi încearcă şansele. El va trebui să se lupte cu ploieşteanul Ciprian Iordache, la categoria plus 95 de kilograme. Concursul se bazează pe 4 piramide, la Târgu Jiu fiind organizat în această seară, în premieră, primul titlu de kick-boxing profesionist, care îi va pune faţă în faţă pe sportivii de la categoria 71 kg Marius Tiţa şi Claudiu Bădoi. Competiţia are ca organizatori Federaţia Local Kombat România şi Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, premiile oferite în această seară fiind de 15.000 de euro.

Adrian Motorga îi va avea printre susţinătorii ce vor veni la Sala Sporturilor şi pe colegii săi din Poliţia Locală, comandantul Ion Tudor promiţându-i acestuia sprijin total pentru o victorie frumoasă. Până la confruntarea cu Iordache, Motorga a pregătit o pereche de cătuşe pentru adversarul său, pe care vrea să îl învingă fără drept de apel, gorjeanul antrenându-se intens în ultimele zile. Nu uită că un începător i-a spart un dintre din faţă la un banal antrenament, el spunând că, de atunci, este mult mai precaut şi nu mai subestimează pe nimeni.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: