Poliţist lovit peste faţă cu catarama de la curea. Agresoarea, din Motru!

Un agent al Poliţiei Motru s-a ales cu o curea peste faţă în timpul unei intervenţii la care fusese chemat, agresoarea sa, o tânără de 23 de ani, primind din partea instanţelor de judecată mandat de arestare la domiciliu, asta în condiţiile în care este implicată şi într-un dosar de trafic de droguri.

Agentul Gabriel Drulă a fost nevoit să meargă joia trecută într-un bar din oraș după ce angajații localului sunaseră la 112 și reclamaseră faptul că au niște clienți scandalagii, care nu vor să achite consumația. Un echipaj al Poliției s-a deplasat la locul solicitării, iar în bar au găsit clienții ce nu voiau să achite nota de plată, printre ei fiind Mădălina Ramona Gomoi, dar și Robert Cristian Marciuc, fiul unui sindicalist din minerit care a mai făcut astfel de fapte de vitejie și în trecut, în vara anului trecut tânărul ajungând pentru 24 de ore în spatele gratiilor într-un alt scandal.

Doar arest la domiciliu
Mădălina Ramona Gomoi s-a făcut remarcată acum prin faptul că și-a scos cureaua de la blugi și l-a pocnit cu catarama direct peste față pe agentul Drulă. După asta tinerii au găsit suficiente motive să își achite consumația, pe numele Mădălinei Gomoi fiind deschis însă dosar penal pentru ultraj. IPJ Gorj nu a comunicat nimic pe această temă, în general Ministerul de Interne evitând să iese public în astfel de incidente cu vreun punct de vedere, deși, în fond, oamenii săi sunt cei care i-au bătaie de la infractori. Ministerul face „ciocul mic” atunci când agenții o încasează pe teren, în Gorj cazurile de acest gen fiind la fel de frecvente ca și cele în care polițiștii comit agresiuni sau alte fapte penale pentru care sunt trași la răspundere la rândul lor.
Ultrajul pe care l-a comis Gomoi i-a adus acesteia un mandat de arest la domiciliu, deși procurorii din Motru au încercat inclusiv ieri la Tribunalul Gorj să obțină arestarea preventivă a tinerei. Judecătorii au considerat că e suficient ca inculpata să nu părăsească apartamentul din Motru în următoarea lună, ea având interdicție în această perioadă de timp să se apropie sau să ia legătura în vreun fel cu polițistul bătut sau cu familia acestuia, dar și cu martori din dosar. „Să nu comunice cu martorii Croitoru Dumitru Florin, Marciuc Robert-Cristian, Cârstenoiu Ion-Cătălin, Grecu Marius, Istraţi Ion, Duţescu Eugen Teodor, Grecu Janina, Albici Florin, Halaicu Petrişor Cristian şi Popescu Roxana Mădălina. Atrage atenţia inculpatei asupra prevederilor art.221 alin.4 C.p.p. Desemnează organ responsabil de supravegherea inculpaţilor Poliţia Municipiului Motru”, a stabilit Judecătoria Motru în cursul săptămânii trecute, decizia respectivă fiind confirmată ieri și de Tribunalul Gorj.

Drogurile i-au făcut probleme
Mădălina Ramona Gomoi nu e la primele probleme pe care le are cu oamenii legii, numele său figurând și într-un dosar penal din 2014 ce vizează traficanți de droguri din zona Motru, grupul fiind condus de Constantin Puiu Gonciulea, de loc din Broșteni-Mehedinți. În dosarul respectiv, instrumentat de procurorii DIICOT Târgu Jiu, tânăra a fost luni de zile sub control judiciar, iar anul trecut a primit o condamnare care nu este însă definitivă, contestația depusă de ea și ceilalți inculpați urmând să se judece la Curtea de Apel începând cu luna viitoare. „Condamnă pe inculpata Gomoi Mădălina Ramona la un an închisoare şi la un an pedeapsă complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 lit. a şi b C.pen. În baza art. 48 alin. 1 C.pen. rap. la art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., condamnă pe aceeaşi inculpată la 2 ani închisoare şi la un an pedeapsă complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 lit. a şi b C.pen. În baza art. 38, 39 C.pen. contopeşte pedepsele în pedeapsa cea mai grea de 2 ani la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă, respectiv 4 luni, urmând ca inculpata să execute 2 ani şi 4 luni închisoare”, a decis anul trecut Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 12,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: