Eleva şantajistă, transferată de părinţi la un alt liceu

Ștefania Diaconescu, tânăra de 19 ani cercetată pentru șantaj după ce a păcălit o elevă și administratorii unor societăți cu scopul de a-și însuși nemeritat sume importante de bani, dar și bijuterii, nu mai este elevă la Liceul Teologic din Târgu Jiu. Tânăra a fost transferată vinerea trecută de către părinți la un alt liceu din Târgu Jiu. Prin acest transfer, Ștefania Diaconescu, care la Liceul Teologic era în an terminal, va mai sta un an în plus pe băncile școlii, asta pentru că la liceul din Bârșești va urma cursuri la fără frecvență. "Eleva a fost transferată la liceul din Bârsești, la fără frecvenţă. Părinții au venit cu cerere de transfer, cu acceptul de acolo. Mai face un an și jumătate de școală în plus. Nu se putea transfera în ultimul an, în anul XIII, pentru că avea corigențe la trei materii pe primul semestru. Când te muţi, automat trebuie să fi promovat", a declarat Gheorghe Benegui, directorul adjunct al Liceului Teologic din Târgu Jiu.

Astfel, tânăra nu va mai fi „nevoită” să chiulească de la școală, asta pentru că la "fără frecvență" trebuie să meargă la școală doar două săptămâni pe semestru. În acest an școlar tânăra a reușit să strângă 30 de absențe nemotivate. Ori la 40 de absențe risca exmatricularea.

Ștefania Diaconescu are nota 7 la purtare pe primul semestru. Pe perioada în care se află sub control judiciar tânăra nu ar avea voie să meargă prin baruri și cluburi, dar nici să ia legătura cu anumite persoane. 

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: