Mort la doar câteva sute de metri de casă

Un gorjean de 43 de ani și-a pierdut viața duminică dimineață într-un accident rutier pe care l-a provocat chiar el, la doar câteva sute de metri de locuința sa. Laurențiu Popescu era la volanul unei mașini în care mai erau trei amici de-ai săi.

La un moment dat bărbatul s-a angajat într-o depășire, pe o porțiune de drum drept, dar nu a reușit să treacă pe lângă mașina din fața sa fără să o acroșeze. A izbit-o însă în spate și din ea a fost proiectat direct într-un nuc de pe marginea drumului, în apropierea pomului fiind și un stâlp de la rețeaua electrică.

Șoferul care era în mașina ce trebuia depășită și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce s-a întâmplat. „Eu ieșisem să îmi iau câteva țigări și mă deplasam spre casă, iar el a venit și m-a lovit din spate. Avea viteză, că doar era în depășire. În momentul în care m-a lovit pe mine în spate pe el l-a aruncat direct în pomul acela de pe margine. Mașina mea s-a înfipt în pietrișul de pe marginea asfaltului. M-am dus la el și era încarcerat. Mai era cu niște băieți, loviți și ei. Am sunat la 112 și au venit salvările”, a povestit Marius Daminescu, șoferul autoturismului ce trebuia depășit.

Polițiștii veniți la fața locului au constatat că Laurențiu Popescu nu purta centura de siguranță, fapt care a făcut ca în momentul impactului el să fie proiectat în bordul autoturismului. În mașină avea un bax cu bere, dar și o butelie, mașina mergând cu GPL. Trupul neînsuflețit a bărbatului a fost scos din grămada de fiare de către echipajele de la descarcerare, alte echipaje de la Ambulanță și SMURD transportând răniții la spital, viața acestora nefiind pusă în pericol, după cum au apreciat medicii. Bărbatul care a murit era căsătorit și avea acasă doi copii minori.

Vizualizări: 7,790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: