Poliţiştii comunitari, reîntorşi la muncă

Cei aproximativ 45 de poliţişti comunitari declaraţi admişi în urma concursului desfăşurat la Poliţia Comunitară, la sfârşitul săptămânii trecute, se întorc de astăzi la muncă. Aceştia au reuşit să obţină la proba scrisă între 51-80 de puncte. La nivelul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu au fost suplimentate un număr de 50 de posturi pentru paza operelor lui Brâncuşi şi a parcurilor din municipiu. Pentru aceste posturi au candidat circa 80 de poliţişti comunitari dintre cei disponibilizaţi în luna septembrie ( D.M.)

Alte ştiri pe scurt:

Start la cereri pentru subvenţiile la căldură

Cererile pentru subvenţiile la căldură se depun începând de astăzi la Cluburile vârstei a treia situate în: Cartierul Debarcader, Strada Olteniţei, Cartierul 9 Mai (Şcoala Generală Nr.11), Cartierul Preajba, Strada Tudor Vladimirescu (lângă Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei). În situaţia în care centrele menţionate nu vor face faţă numărului solicitărilor, se mai înfiinţa un punct de colectare la Sala Sporturilor. Cererile tipizate se ridică şi se primesc de luni până vineri, între orele 8.00-19.00 şi în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 9.00-13.00. (D.M.)

Chemaţi la semnat

Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj anunţă beneficiarii primelor 40 de dosare aprobate în cadrul Programului „Casa Verde” că termenul pentru semnarea contractelor este de 60 de zile. Cei care nu au semnat încă contractele sunt aşteptaţi la APM Gorj să semneze contractele. (C.S)

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: