Ponta a confirmat prezenţa la alegerile din PSD Gorj

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a confirmat prezenţa joi la Târgu Jiu, pentru a participa la conferinţa judeţeană a filialei Gorj. Circa 700 de delegaţi vor fi prezenţi, mulţi dintre ei pregătindu-se să-şi spună păsurile premierului.

Conferinţa judeţeană a PSD Gorj va avea loc joi, pentru a fi reconfirmată actuala conducere şi a fi completate cele trei locuri de vicepreşedinte rămase vacante după plecarea din partid a lui Marian Rotaru, Puiu Diaconescu şi Laurenţiu Ciurel. Până la această oră sunt patru social democrați interesați de cele trei posturi vacante: Iulia Vână, Camelia Kraibani, Mihai Prunariu și Mihai Weber, dar niciunul nu și-a depus, oficial, candidatura.

La conferinţa judeţeană vor participa în jur de 700 de delegaţi. Unii dintre ei, mai ales primarii, sunt decişi să îi ceară premierului bani pentru investiţii, sprijin pentru crearea de locuri de muncă sau să se plângă de conducerea CE Oltenia. Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, crede că premierul Ponta nu are informaţii corecte despre atitudinea directorului CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, faţă de comunităţile locale.

Conferinţa judeţeană a PSD Gorj va avea loc pe Insuliţă, la restaurantul lui Călin Lemnaru. Nu se ştie dacă vremea îi va permite premierului să vină cu elicopterul, cert este că heliportul de pe Insuliţă, pentru care a dat bani anul trecut, nu este finalizat.

DISTINCŢIE

Ponta ar putea primi şi o distincţie joi, existând un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean, prin care premierul să primească titlul de „Gorjeanul anului”. Deocamdată nu este sigur dacă titlul îi va reveni lui Ponta.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: