Ponta a uitat de jurnaliştii din Gorj

Premierul Victor Ponta a uitat de vizita jurnaliştilor din Gorj, la Guvern şi Vila Dante, de la începutul lunii noiembrie 2012, cu o lună înainte de alegerile parlamentare. 

Guvernul a remis, ieri, un comunicat de presă, prin care face publice evenimentele care au avut loc în ultimul an la Vila Dante. Asta după ce a fost purtătorul de cuvânt preşedinţiei a acuzat că mai mulţi miniştri au făcut petreceri la Vila Dante. Interesant este că Ponta minte şi menţionează doar trei evenimente, unul chiar în noiembrie 2012, dar nu şi vizita jurnaliştilor.  

Ponta nu-şi aminteşte de vizita ziariştilor gorjeni, în pragul campaniei, ci de micul dejun cu premierul Slovaciei din 27 noiembrie 2012, o întâlnire cu presa din Bucureşti, în mai 2013, şi un dineu ocazionat de vizita premierului francez, în iulie 2013. „Subliniem faptul că în imobilul menţionat nu au fost organizate alte evenimente publice sau private“, se arată în comunicatul lui Ponta. E ca şi cum vizita jurnaliştilor din Gorj la Guvern şi Vila Dante nu a existat. Iar dacă Ponta minte din nou, Facebook-ul nu, unde sunt zeci de poze din biroul primului ministru şi chiar de la Vila Dante!

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: