Ponta crede că ar fura mai puţin decât Boc

Preşedintele PSD Victor Ponta a reuşit să şocheze opinia publică prin afirmaţia potrivit căreia ar fura mai puţin decât Boc, Berceanu sau Videanu, în cazul în care partidul său ar ajunge la guvernare.

Ponta a spus acest lucru la o întâlnire a tinerilor social-democraţi. "Încercaţi să vă gândiţi o secundă dacă mâine vom fi noi în locul lui Boc, Berceanu, Videanu, ce am face? Bun, sper că am fura mai puţin, ăsta e primul lucru, dar nu e suficient", a afirmat Ponta.

În schimb, Ponta crede că nu ar face epurări politice dacă ar ajunge la putere. " O să aveţi puterea în 2012 sau 2013 să nu veniţi - haideţi să-i dăm pe toţi afară ai PD-ului să-i punem pe ai noştri? O să aveţi puterea asta? Eu am văzut cum a fost că până la Congres toată lumea a vrut să mă susţină ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat înainte. De atunci încoace toată lumea e pe la mine pe la birou să facem la fel cum a fost înainte, să pun eu de la centru, să-l sprijin pe X contra lui Y… Decizia mea de acum e să nu facem la fel", a mai spus Ponta. 

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: