Ponta, deputatul Azorică

Deputatul de Gorj Victor Ponta a fost alintat de Nicolae Mischie cu apelativul de Azorică. Mischie l-a numit aşa pe Ponta pe motivul că „este purtat toată ziua în lesă prin cartierele din Târgu Jiu de către primarul Cârciumaru“. Nicolae Mischie şi Victor Ponta sunt contracandidaţi în Colegiul 6 Târgu Jiu pentru Camera Deputaţilor. Deşi şansele lui Mischie sunt minime, mai ales că reprezintă un partid de buzunar, totuşi acesta ar putea lua ceva voturi, astfel încât să-l împiedice pe Ponta să ajungă în parlament.

Mischie spune că nu i se pare corect din partea primarului Cârciumaru să facă în locul lui Ponta campania electorală. „Domnul Cârciumaru a fost ales acum două luni, cinste lui, dar acum să-şi vadă de primărie. Nu este normal să păcălim electoratul cu astfel de asocieri, pentru că e la mintea cocoşului că dacă unul e primar bun, nu înseamnă că şi celălalt va fi un deputat bun“, spune Mischie.

Pe Nicolae Mischie l-a deranjat şi faptul că Ponta şi-a trimis programul electoral prin poştă la toţi alegătorii din Colegiul 6. „De unde a ştiut el numele şi adresa fiecărui alegător- Astea sunt date confidenţiale, nu publice. Iar dacă le-a luat de la primărie, acesta este un aspect foarte grav“, este de părere candidatul Partidului Socialist din România.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: