Ponta: Firea îşi merită soarta

În scandalul momentului din PSD, dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea, nu avea cum să nu intervină şi fostul şef al partidului, Victor Ponta. Dat afară din rândurile social-democraţilor, alături de alţi membri marcanţi ai partidului pentru că s-a opus stilului lui Dragnea de a face politică, deputatul de Gorj e de părere acum că primăriţa Capitalei „îşi merită soarta”.

Când el sau alţii au fost excluşi din PSD, nimeni nu le-a sărit în apărare, iar acum Firea spune că ea speră să nu ajungă într-o astfel de situaţie de a nu mai fi în PSD. Ponta, în schimb, îi întrevede viitorul dacă mai continuă lupta cu Dragnea, mai ales că filiale ale PSD din ţară au început să o acuze că ar vrea „să vândă” gazele din Marea Neagră…

„Aţi uitat de episodul «Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională»? Aţi uitat cum a minţit Dragnea la Antena 3 (normal) că l-a dat afară pe Harabagiu şi că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news? Aţi uitat cum au postat pe toate paginile lor că «Ponta este agent chinez» pentru că l-am primit la Bucureşti în 2013 pe Premierul Li Keqiang? (în 2013 Dragnea era vicepremier şi ca să fie primit la întâlnirea premierilor de la Snagov s-a oferit să aducă el nişte porci să îi prepare acolo, ca la sediul SRI). Dacă liderii PSD au uitat vor avea aceeaşi soartă - şi îşi merită soarta şi Gabriela Firea care acum poate să afle de pe paginile de Facebook ale PSD că «vinde gazele din Marea Neagră»! Sigur că poţi să o acuzi pe Gabriela Firea de multe păcate - dacă însă chiar crezi ca s-a certat cu Dragnea pentru «gazele din Marea Neagră» înseamnă că ai acelaşi număr de neuroni (adică ZERO) cu cei care au crezut că a fost huiduită Simona Halep!”, spune deputatul într-o postare pe contul său de Facebook. (G.I.)

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: