Ponta le-a interzis miniştrilor să-şi ia concediu ca să plece el!

La câteva ore după ce le-a spus membrilor Guvernului că trebuie să îşi ia gândul vara aceasta de la orice vacanţă, premierul Victor Ponta a plecat pe litoral împreună cu familia şi cu familia ministrului agriculturii, Daniel Constantin! Prim-ministrul a postat pe Facebook un anunţ în acest sens, primind şi sute de „like”-uri, fanii cerându-i însă să se întoarcă repede la treabă pentru că „ticălosul” de Traian Băsescu este pe baricade şi luptă…

"De aseară sunt împreună cu familia şi copiii pe litoralul românesc, împreună cu Daniel Constantin şi familia sa. După o lungă perioadă extrem de agitată, am profitat de aceste momente puţin mai liniştite pentru a-mi duce copiii, Irina şi Andrei, la mare. De mâine ne întoarcem la treabă!", este mesajul postat de Ponta pe contul său de Facebook. Cu o zi înainte, când delegaţia FMI se afla la Bucureşti, premierul dădea de înţeles că Guvernul pe care îl conduce are mult mai multă treabă, iar despre „momente mai puţin liniştite nici nu încăpea vorba.

Mai mult, singurul ministru care avea voie să plece în vacanţă era cel al Culturii, dar până la urmă a plecat cel de la Agricultură. "Nu m-am putut ţine de cuvânt faţă de dumneavoastră, să aveţi vacanţă anul acesta, o amânaţi pentru anul viitor vacanţa, cu mici excepţii: domnul ministru Haşotti. Cultura sigur că mai intră în vacanţă luna aceasta, ceilalţi mai puţin", le spunea Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de guvern de marţi. El a amintit atunci şi că Guvernul începe în această săptămână discuţiile cu membrii misiunii comune a Fondului Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: