Ponta n-a mai ajuns să voteze în Gorj

Alegerile organizate ieri la nivel de județ, atât pentru Senat, cât și pentru Parlamentul European, nu l-au mai avut ca votant și pe „gorjeanul” Victor Ponta. În urmă cu nici o lună, la prima și ultima sa vizită de anul acesta pe meleagurile în care a fost adoptat, șeful Guvernului și deputatul de pe Colegiul 6 Târgu Jiu a promis că pe 24 mai, în ajunul alegerilor, va fi „acasă”, adică la Târgu Jiu, „ca întotdeauna”.

Sâmbătă premierul a ajuns prin Oltenia, dar a fost la Craiova și Drobeta Turnu Severin, nu și la Târgu Jiu. La Mehedinți a fost pentru a doua oară în ultima lună, după arestarea baronului Adrian Duicu, Ponta spunând că se interesează de situația de pe Dunăre, specialiștii asigurându-l că nu sunt probleme, lucru pe care îl putea afla și de la Gorj sau București, în timp ce la Craiova a mers pentru a inaugura primul tren electric produs în România.

Trenul l-a dus până la București, unde un grup de tineri l-au așteptat și l-au huiduit, Ponta spunând că gestul respectiv este al unor „interlopi profesioniști”, care i-au plătit o poliță pentru scuipatul pe care l-a primit Traian Băsescu la Constanța.  (G.I.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: