Mici şi bere gratis pentru pensionarii din Târgu Jiu

Câteva sute de pensionari din municipiul Târgu Jiu au primit ieri la cluburile vârstnicilor mici, bere şi prăjituri, oferite de municipalitate.

Campania electorală este în toi, iar nişte voturi în plus nu strică nimănui. Autorităţile locale din municipiul Târgu Jiu au organizat un festin în cinstea pensionarilor de la cele 5 cluburi de pe raza municipiului, care şi-au serbat ziua numelui. “Pentru ziua de Sfinţii Constantin şi Elena, pensionarii au sărbătorit în cadru festiv la clubul vârstei a treia această zi, ei fiind serviţi cu mici, bere şi prăjiturele din partea domnului primar. Astfel de acţiuni s-au organizat în toate centrele, fiecare a beneficiat de aceeaşi masă. Aici ne-am pregătit pentru 100 de persoane. Au venit doar sărbătoriţii, cam toţi cei care frecventează uzual clubul vârstei a treia”, a declarat Rita Cernăianu, inspector al Direcţiei Publice de Protecţie Socială.

Pensionarii au spus că nu poartă numele sfinţilor, dar susţin că nu este pentru prima dată când participă la o astfel de acţiune. “Nu sunt sărbătorit. Sunt pensionar şi frecventez. Ne-au dat masă gratis, la multe zile se întâmplă, de sărbători. Eu am votat întotdeauna cu PSD-ul şi cu ei mor”, a spus Spiridon Mandoc, unul dintre pensionarii cinstiţi de primărie.

Conform pensionarilor prezenţi, puţini dintre cei care au servit masa şi-au serbat ieri onomastica. “Am servit masa, dar noi aşa obişnuim, să venim la club. Astăzi fiind şi ziua oraşului am ieşit puţin la plimbare. Nu sunt sărbătorit. Masa a fost binevenită, ca de Costică şi de Lenuţa. Au fost câţiva sărbătoriţi care au servit masa, dar nu prea mulţi”, a spus Gheorghe Pieptan.

Conform şefei Direcţiei de Protecţie Socială, circa 400 de pensionari au primit masa oferită de municipalitate în cele 5 cluburi ale vârstei a treia din municipiu.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: