Ponta s-a ales cu o nouă poreclă dată de Dan Diaconescu

Victor Ponta s-a ales cu o nouă poreclă chiar în ziua în care şi-a depus candidatura la alegerile parlamentare. Dan Diaconescu, care va candida pe acelaşi colegiu cu Ponta, a spus despre acesta că seamănă cu Mickey Mouse sau cel puţin asta este părerea fiicei sale. Declaraţiile de mai jos au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi noaptea la sediul OTV.

Reporter: De ce aţi ales colegiul Târgu Jiu, unde candidează premierul?

D.D.: Voi face tot ce este necesar pentru ca România să scape de prim-ministrul Victor Ponta, un prim-ministru care a înrăutăţit viaţa românilor, care a scăzut dramatic nivelul de trai.

Reporter: De ce spuneţi că USL şi ARD au blat în colegiile unde candidează liderii?

D.D.: Toţi ciocoii, toţi mega-ciocoii din România fug de adversarii lor. Se organizase deja un blat ordinar între USL şi ARD la nivel naţional. În toate colegiile în care erau candidaţi importanţi ai USL, cei de la ARD şi-au pus candidaţi de mucava şi viceversa.

Reporter: Ce şanse aveţi în lupta cu premierul?

D.D.: În mod normal, domnul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din acest moment pentru ca lupta să fie una corectă şi plină de fair-play, nu ca domnia-sa să folosească un Guvern întreg, un stat întreg împotriva mea, din funcţia de prim-ministru, şi amândoi să candidăm de pe poziţii egale

Reporter: La un moment dat aţi vrut să candidaţi împotriva lui Crin Antonescu. De ce v-aţi răzgândit?

D.D.: Fiica mea îl preferă pe Victor Ponta. Ea se distrează foarte mult când îl vede la televizor şi îl aseamănă mereu cu Mickey Mouse. Toţi candidaţii noştri importanţi i-am direcţionat către candidaţii lor importanţi, Mihai Răzvan Ungureanu, Vasile Blaga, Elena Udrea.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: