Ponta susține că Dragnea a stat ascuns în baie, la Târgu Jiu

Președintele PSD Liviu Dragnea participă la conferința de alegeri a filialei Gorj, care are loc duminică la Târgu Jiu. Fostul lider PSD, Victor Ponta, a spus că pesediștii au ținut secret locul conferinței, de teama protestatarilor. "Nu au anunțat unde se ține conferința județeană la Gorj. Târgu Jiu nu este un oraș așa mare să pleci de la hotel cu o oră și 45 de minute înainte, să ajungi la sală. A plecat cu o oră și 45 înainte, a ajuns cu o oră și jumătate înainte, a intrat prin spate și a stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii împotriva lui. Dacă, dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc, are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă. Dacă îi dau 46% lui Dragnea, vom respecta votul", a spus Ponta duminică în conferință de presă. 

Actualul lider al Pro România a spus că își dorește o bătălie politică cu Liviu Dragnea, dar crede că acesta este prea laș. "Liviu Dragnea, dacă nu ești chiar așa laș cum se vede, pune-te pe primul loc la PSD. Pune-l pe Codrin Ștefănescu pe locul 2, pune-l pe Drăghici pe locul 3 și hai să decidă oamenii. A văzut ieri cătușele și l-au lăsat nervii. Azi am vorbit cu cei care m-au votat, cei care mă susțin la Gorj, domnul Dragnea a ajuns cu o oră și jumătate înainte, l-au băgat prin spate în sala unde se ține conferința. Nu știu ce a făcut o oră și jumătate, cred că a stat în baie", a spus Ponta.

Deputatul de Gorj a mai spus despre Liviu Dragnea că este “un tip fricos, laș, isteric, care se teme pentru libertate și banii pe care i-a luat”. (A.M.)

Vizualizări: 5,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: