Liberal: Mulțumim d-lui Sorin Boza

Liberalii gorjeni au opinii diferite atunci când vine vorba de conducerea Complexului Energetic Oltenia. În timp de președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a criticat permanent managementul lui Sorin Boza, vicepreședintele Laurențiu Chivu, angajat al companiei, și-a făcut timp să-și laude șeful.

Chivu este consilier local la Rovinari și președinte de organizație, calitate în care a solicitat o întâlnire cu conducerea CEO, la care au participat președintele Directoratului, Sorin Boza, directorul direcției investiții, Ion Petroniu, şi responsabilul pe probleme de mediu șef departament, Valerica Bănică. Au fost discutate probleme legate de mediu, exproprieri și nevoia de investiții în cariere.

În urma discuțiilor, Chivu a transmis mulțumiri conducerii companiei pe pagina sa de socializare. “Fără a intra prea mult în detalii - subiecte lungi - putem concluziona: CEO va trece peste acest hop cu creşterea costurilor pe certificatele de carbon şi va livra încă mulți ani energie în SEN şi locuri de muncă gorjenilor. Mulțumim d-lui Sorin Boza şi conducerii CEO care ne-au demonstrat că oricine este binevenit şi ascultat, atâta timp cât scopul său este binele CEO. Prin comunicare sinceră şi deschisă se pot găsi soluții”, se arată în postarea liberalului.

Vizualizări: 1,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: