Popeangă: Călinoiu i-a cerut şi lui Ponta să-l schimbe pe Işfan

Vasile Popeangă, deputat PSD, susţine că Ion Călinoiu a încercat să-l execute politic pe Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj, şi în timpul lui Victor Ponta. Popeangă susţine chiar că anchetele făcute în anii trecuţi la examenele naţionale au fost dispuse de Călinoiu, pentru înfundarea lui Işfan.

Reporter: Ion Călinoiu a cerut o evaluare a activităţii lui Ion Işfan la ISJ Gorj. Cum vedeţi asta?

Vasile Popeangă: Nu vedeţi ce caracter infect are acest om, cere el reevaluarea lui Işfan, omul PSD care ocupă o funcţie într-o instituţie publică. El cere reevaluarea ca să-l schimbe pentru că nu i-a răspuns lui la comenzi. Eu ştiu discuţiile pe care le-a avut, inclusiv cu Victor Ponta ca să-l schimbe pe Işfan. Ponta că i-a spus în faţă lui Călinoiu că atât timp cât el este prim-ministru Işfan va fi inspector general.

Reporter: Spuneţi că este o intenţie mai veche de a scăpa de Işfan?

V.P.: E strigător la cer ce poate să facă Ion Călinoiu oamenilor din PSD. Ca să-l lovească pe Işfan, Inspectoratul de Poliţie a organizat nişte acţiuni în legătură cu Bacalaureatul, dar s-a nimerit să-l lovească pe patronul de la Rebeca şi pe oamenii primarului Ciocea. Vă daţi seama cât poate să fie omul ăsta de diabolic şi lipsit de caracter şi cum îşi loveşte proprii oameni. Eu n-am nimic cu oamenii din PSD, am cu acest individ care a făcut numai rău oamenilor din PSD şi judeţului.

Reporter: Credeţi că nu ar trebui evaluată activitatea lui Ion Işfan?

V.P.: Eu spun că nu are de ce să se amestece politicul în această treabă. Este menirea ministerului să facă asta, nu a lui Călinoiu.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: