Popeangă: Călinoiu pleacă la Bucureşti, nu-i mai pasă de Gorj

Deputatul PSD Vasile Popeangă i-a atacat dur pe Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj şi şef al Consiliului Judeţean, dar şi pe Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia. Popeangă îi ironizează pe cei doi şi îi numeşte pilonii de bază a CE Oltenia. El spune că cei doi sunt responsabili de starea companiei. Popeangă spune că pe Ion Călinoiu nu-l interesează Complexul Energetic Oltenia şi Gorjul pentru că vrea să ajungă senator şi să se mute la Bucureşti, acolo unde şi-a dus şi copiii. Cât despre Ciurel, el are dublă cetăţenie, a mai spus Popeangă.

Vasile Popeangă a declarat la Radio Infinit că problemele vor rămâne la CE Oltenia atâta vreme cât va fi actuala conducere: “Această stare de nesiguranţă va mai rămâne în CE Oltenia pentru că Directoratul rămâne acelaşi, ştiam că Medinţu va rămâne în această echipă. Această situaţie va rămâne atâta timp cât nu va fi transparenţă, comunicare. Trebuie să spună calendarul: asta facem până pe data D, asta până pe data D. Este greu să lucreze transparent această echipă”, a spus Popeangă.

Deputatul PSD a susţinut că de pe urma acţiunilor lui Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel, organizaţia PSD Gorj are mult de suferit: „A dus această organizaţie într-o situaţie extrem de grea. Credeţi că minerii uită ce le-a spus dl Ion Călinoiu? Singurii doi oameni care cred că minerii şi energeticienii ţin cu PSD în Gorj sunt ei doi. Atât”, a completat Popeangă.

Vasile Popeangă a mai declarat că şeful său de partid, Ion Călinoiu, nu mai e interesat de Gorj pentru că în 2016 speră să plece la Bucureşti. Călinoiu şi-a aranjat şi cei doi copii, Robert şi Mădălin, primul fiind angajat la ANAF şi al doilea la Ministerul Sănătăţii. „Vreau să vă spun foarte deschis, ştiu mult mai multe lucruri decât pot să spun pe un post sau TV. Ee, acele lucruri pe care le ştiu mă îngrijorează pentru soarta acestei companii. Pe unii nu-i interesează. Cum ar fi Ciurel, care e un cetăţean cu dublă cetăţenie. Cât îl interesează pe Ciurel CE Oltenia? Cât de mult îl interesează pe Ion Călinoiu această companie, cei doi piloni de bază ai acestei companii. Călinoiu vrea să candideze la Senat, ajunge senatorul României, şi-a mutat copiii în Bucureşti, foarte puţin îl mai interesează Gorj, domnul Ciurel la fel, copiii lucrează pe nu ştiu unde”, a declarat Popeangă.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: