Davitkov ştie ce a făcut diferenţa în meciul de la Piteşti

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a înregistrat primul eşec după o serie de patru victorii consecutive. Gorjenii au fost învinşi de a doua clasată din LNBM, iar antrenorul Jordanco Davitkov ştie ce a făcut diferenţa la acest meci.

Gorjenii erau foarte optimişti înaintea meciului pierdut la Piteşti şi sperau că pot obţine a cincea victorie a sezonului. Chiar dacă jocul a fost unul bun, CSM Târgu Jiu nu a reuşit să se impună iar antrenorul Jordanco Davitkov a explicat care au fost capitolele la care gorjenii au suferit în acest meci.

Mai bine de jumătate din acest meci jucătorii celor de la CSM au evoluat de la egal la egal cu echipa gazdă dar oaspeţii au avut procentajele mici la aruncările de 3 puncte şi la aruncările de la linia de libere.

„Am jucat 25 de minute un baschet bun, dar gruparea din Pitești este o echipă mult mai experimentată, care a reușit să câștige destul de lejer ultima parte. Noi suntem o echipă care ne bazăm foarte mult pe aruncarea de 3 puncte, iar acum, din păcate, am avut un procentaj dezastruos, 2 din 20. Dacă mai adăugăm și cele 7 libere ratate este greu de crezut că, în momentul în care ai aşa procentaje poţi câștiga pe terenul celor din Pitești. Știam că Pitești este o echipă de calibru, cu un buget pe măsură, dar 25 de minute am prestat un baschet bun, însă valoarea individuala și câteva aruncări ale lor de afară, în momente cheie, au făcut diferența”, a explicat antrenorul echipei din Târgu Jiu.

În ultima etapă CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, sâmbătă, 18 decembrie, cu CSM Focşani, echipă care are acelaşi număr de puncte în clasament.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: