Alertă pe Arena Națională! Pistol găsit la derby-ul FCSB – Rapid

Meciul dintre FCSB și Rapid era aşteptat să fie unul cu tensiuni și diverse probleme dată fiind vechea rivalitate dintre echipe şi galerii. Nimeni nu se aştepta însă ca, în incinta Arenei Naționale, să fie găsit un pistol la acest meci disputat miercuri seară.

Partida dintre FCSB și Rapid s-a disputat miercuri seara, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga 1. Încă din minutul 3, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt meciul, după ce suporterii ambelor formații au început să arunce cu torțe și fumigene pe teren.

Până la acel moment însă, a avut loc un episod incredibil. Un pistol de tip airsoft a fost găsit de către jandarmi într-una dintre mașinile ce au avut acces în incinta Arenei Naționale. Jandarmeria a asigurat că pistolul a fost confiscat, la fel cum s-a întâmplat și cu materialele pirotehnice descoperite.

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: În jurul orei 18:20, pe timpul controlului autovehiculelor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice şi un spray iritant-lacrimogen. În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor şi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei”, a fost anunțul Jandarmeriei București.

Totuși, suporterii tot au reușit să introducă pe stadion materiale pirotehnice și au făcut un spectacol de zile mari. Partida s-a reluat după aproximativ cinci minute în care oficialii au încercat să îi calmeze pe suporteri, prin anunțul crainicului de pe Arena Națională. Jucătorii au rămas pe teren, la centru, departe de pericolul materialelor pirotehnice, și și-au continuat încălzirea, până când spiritele s-au liniștit.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: