Dan Vasilică, victorie după şapte etape cu FCU Craiova

Antrenorul gorjean Dan Vasilică conduce interimar FCU Craiova şi a reuşit joi prima victorie cu oltenii după şapte etape. Cu noul tehnician pe bancă, FCU Craiova s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1.

Șansele ca un nou antrenor să fie numit până la începerea pregătirii de iarnă la FCU Craiova sunt mici, conducerea alegând ca echipa să fie condusă în perioada aceasta de gorjeanul Dan Vasilică, antrenor care se afla în staff-ul celor de la FCU ca preparator fizic.

Cu noul antrenor pe bancă FCU Craiova a reuşit o surpriză şi a învins-o, în deplasare, scor 3-0, pe Chindia, în etapa 20 a Ligii 1. La finalul partidei, antrenorul interimar al oltenilor, Dan Vasilică, a vorbit despre victoria echipei sale, prima în Liga 1 după o lună şi jumătate precizând că jucătorii nu mai ştiu să se bucure de victorii.

„S-a văzut că, chiar dacă aveam un avantaj, a intervenit un instinct de conservare. Am simţit teama. Aveau teamă de succes, pentru că nu au avut un parcurs foarte bun. Mă bucur că am reuşit o victorie frumoasă. E o alinare pentru viitor. Ne doream victoria mai mult decât oricând. Am rămas în urmă şi ne doream aceste trei puncte. Îmi place jocul echipei, îmi dă speranţe dar nu trebuie să ne amăgim totuşi. E greu pentru toată lumea. Sunt jucători în vestiar care nici nu ştiu sa se bucure. Că a fost o atmosferă apăsătoare. Nu ne îmbătăm cu apă rece”, a declarat Dan Vasilică la Telekom Sport după meciul de joi.

Gorjeanul a precizat că va mai sta pe banca tehnică doar dacă nu vine un nou antrenor până la următorul meci.

Cert este că FCU Craiova a obţinut prima victorie după şapte etape, ultima victorie fiind înregistrată în etapa a 13-a, în meciul cu Gaz Metan Mediaş. După această victorie oltenii au în continuare șanse la salvarea de la retrogradare după ce au urcat pe locul 13, cu 18 puncte.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: