Porumbel nu e vice la Novaci: ”Totul a ieşit cum am vrut eu şi Călinoiu”

Ion Manta este noul viceprimar de la Novaci. Acesta a fost ales ieri de Consiliul Local cu 10 voturi pentru și cinci împotrivă. În fapt, au fost două propuneri pentru funcția de viceprimar, PDL-ul l-a susținut pe Liviu Bălănoiu iar cei de la USL pe Ion Manta. Gheorghe Porumbel, cel care s-a zbătut luni la rând să obțină sprijinul PSD-ului pentru funcția de vice, a declarat ieri că de fapt totul a fost ”un scenariu bine pus la punct care a ieșit întocmai”.

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, va face echipă cu Ion Manta în mandatul următor. Acesta a fost ales pentru funcția de viceprimar cu zece voturi pentru și cinci împotrivă. ”A fost o ședință în care s-au respectat toate punctele de pe ordinea de zi. Totul a decurs operativ, domnul Ion Manta este noul viceprimar. A fost propunerea USL-ului și cum dânsul nu este la primul mandat cu siguranță vom face echipă”, a declarat Dumitru Leuștean. Acesta a concurat pentru această funcție cu propunerea PDL, Liviu Bălănoiu.

Porumbel vorbește acum de scenarii

Cel care a fost dispus să-și dea demisia din PSD dacă nu era susținut pentru funcția de viceprimar la Novaci, Gheorghe Porumbel nu a fost luat prin surprindere de propunerea USL. Din contră, Porumbel vorbește acum de niște scenarii bine puse la punct de el și președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, care s-au îndeplinit întocmai. Mai mult decât atât, Porumbel a declarat ieri că nici măcar nu și-a dorit foarte mult funcția de viceprimar ci doar ”l-a luat valul”. ”Scenariu era făcut și a ieșit așa cum am vrut atât eu cât și domnul Călinoiu. Încă de la început am stabilit că trebuie să mergem pe ideea de continuitate așa că ieri doar am ales calea cea bună. De fapt, ca să fiu sincer nici nu știu dacă mi-am dorit funcția de vice, eu reveneam după 12 ani în primărie timp în care nu am știu ce s-a întâmplat pe acolo. A fost o chestiune de orgoliu, m-a luat valul”, a declarat Gheorghe Porumbel.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: