Poștăriță din Gorj, testată pozitiv pentru Covid-19

Panică în rândul localnicilor din Novaci, după ce au aflat că un agent poștal care lucrează în localitate s-a simțit rău și, în urma unei testări rapide, s-a dovedit că are Covid-19. Femeia este din satul Cărpiniș al comunei Crasna, iar în acest moment se află internată la Spitalul din Târgu-Cărbunești.

Femeia a prezentat săptămâna trecută câteva simptome ușoare de răceală și a fost să-și facă un test rapid pentru a vedea dacă este infectată sau nu cu noul coronavirus.

Testul a ieșit pozitiv, așa că factorul poștal din Novaci este în prezent la Spitalul din Târgu-Cărbunești. ”Vineri sau sâmbătă am aflat că este infectată cu acest Covid-19, după ce a făcut un test rapid. Din ce am aflat de la cei de la DSP, aceasta prezenta forme ușoare de răceală. Femeia a fost internată la Târgu-Cărbunești, iar familia din Cărpiniș a intrat în izolare pentru 14 zile. Toți sunt asimptomatici. Din ce știm și noi este bine și urmează să mai fie testată”, a precizat viceprimarul din comuna Crasna, Gheorghe Sanda.

Autoritățile locale din comuna Crasna susțin că Direcția de Sănătate Publică Gorj a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacții femeii.

Vizualizări: 3,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: