Postul de adjunct la ITM Gorj, scos din nou la concurs

Postul de inspector şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a fost scos iar la concurs. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a reluat concursul pentru acest post, după ce la selecţia de la începutul anului niciunul dintre candidaţii care s-au prezentat nu a promovat testele.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a stabilit ca în data de 11 aprilie să fie organizat concursul pentru ocuparea postului de inspector şef adjunct în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă din cadrul ITM Gorj.  Nu este pentru prima dată când se încearcă promovarea unei persoane pe această funcţie. La sfârşitul lunii ianuarie a fost organizat un concurs în acest sens. Cele două persoane care au participat atunci la concurs nu au reuşit să îl promoveze. „Postul de inspector şef adjunct a fost scos la concurs, nu ştiu cine va participa. Ştiu doar că cele două persoane care s-au prezentat la concursul anterior pentru acest post, care erau din afara instituţiei, nu au promovat concursul”, a declarat George Romanescu, inspector şef ITM Gorj.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să corespundă anumitor cerinţe precum: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domenii precum ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, ştiinţe juridice sau economice şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: