Postul de manager al Spitalului Motru scos la concurs

Postul de manager al Spitalului Motru va fi scos la concurs luna viitoare. După ce Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţie ca urmare a câştigării calităţii de parlamentar, conducerea unităţii spitaliceşti a fost preluată interimar de către medicul chirurg Teodor Zavate.

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea postului de manager în data de 9 septembrie. În momentul de faţă, postul este ocupat de medicul chirurg Teodor Zavate care a asigurat interimatul începând cu luna ianuarie a acestui an, după ce Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţie ca urmare a câştigării calităţii de parlamentar.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager se va desfăşura la sediul unităţii spitaliceşti şi va consta în două probe: test grilă de verificare a cunoştinţelor şi susţinerea proiectului de management. Persoanele care aspiră la această funcţie trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă; sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat; au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală; sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) şi nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Spitalului Municipal Motru până la data de 3 septembrie, inclusiv. Taxa de participare la concurs este de 100 de lei.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: