Postul de şef al Finanţelor gorjene, scos la concurs

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs prin promovare două posturi de conducere în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj. Este vorba de postul de şef de administraţie, ocupat în prezent de Marin Ciumag şi de şef administraţie adjunct pe partea de inspecţie fiscală, funcţie deţinută prin delegare de Alin Goleanu, inspector fiscal. Concursurile de promovare pe aceste funcţii vor avea loc la finele acestei luni.

În urma reorganizării Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj prin pierderea personalităţii juridice şi transformarea în Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj a fost delegat la şefia administraţiei Marin Ciumag. Acum, postul a fost scos la concurs. Ciumag spune că aşteaptă publicarea oficială a anunţului, după care va decide dacă va participa sau nu. “Aştept să apară în Monitorul Oficial, în documentul în care se dovedeşte că este oficială treaba, atunci voi vedea ce şi cum”, a spus Marin Ciumag. Fiind vorba de un concurs prin promovare, vor putea participa la concurs numai oameni din interior.

Doar două dintre cele patru posturi de adjuncţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj sunt ocupate prin ordin de numire, emis de şeful ANAF.  Este vorba de cele deţinute Constantin Şarapatin, care ocupă postul de şef adjunct administraţie adjunct-colectare şi Gheorghe Grigorescu, şef administraţie adjunct-inspecţie fiscală contribuabili mijlocii. Deocamdată, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, a scos la concurs doar postul ocupat în prezent prin delegare de Alin Goleanu, acela de şef administraţie adjunct – inspecţie fiscală. Şi Alin Popeangă, şef administraţie adjunct - colectare contribuabili mijlocii ocupă această funcţie tot prin delegare şi cel mai probabil postul va fi scos la concurs într-un viitor apropiat.

Concursul pentru posturile de şef administraţie şi şef administraţie adjunct – inspecţie fiscală va avea loc în data de 30 decembrie, în capitală, la sediul ANFP.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: