Postul de şef la Direcţia „Brâncuşi“ vacant. Contestaţiile continuă

Andrei Novac, candidat pentru funcţia de director al Direcţiei „Constantin Brâncuşi“, este decis să conteste comisia de evaluare a lucrărilor, care nu i-a dat cele 20 de sutimi de care are nevoie pentru a ocupa funcţia de director. În aceste condiţii, postul de director al Direcţiei este vacant şi primăria Târgu-Jiu urmează să organizeze un alt concurs. Novac spune că va face o conferinţă de presă în faţa primăriei Târgu Jiu, la care va participa şi scriitorul bucureştean Dan Mircea Cipariu.

Andrei Novac nu a obţinut nota 7 nici după reevaluarea lucrării. „În urma recorectării celor două lucrări care au fost contestate, membrii comisiei nu au acordat note mai mari, astfel contestaţiile au fost respinse. Prin urmare postul de director la Centrul de Cultură „Constantin Brâncuşi” rămâne în continuare vacant. În perioada următoare primăria Târgu Jiu va organiza un alt concurs, la care cei care doresc să se înscrie sunt aşteptaţi”, susţine Ramona Evulescu, purtător de cuvânt primăria Târgu-Jiu. Novac nu a fost singurul care a contestat. Şi un alt candidat, Grigore Durlă, care a luat 4, a formulat contestaţie.

Novac vorbeşte despre slugile de la primărie

Andrei Novac, cel care a obţinut cea mai mare notă, crede că reprezentanţii primăriei Târgu Jiu nu au vrut să-i acorde cele 20 de sutimi de care avea nevoie pentru a promova şi e decis să continue lupta pentru a i se face dreptate. „Nu am primit nimic oficial până acum, am citit doar pe site-ul primăriei şi nu mi se pare normal să se întâmple aşa. Vreau să ştiu şi eu cine a făcut parte din această comisie, pentru a vedea dacă într-adevăr sunt oameni care au calitatea de a face parte din această comisie, sau sunt doar slugile celor de la primărie sau a altor persoane care nu mă vor în această funcţie”, susţine Andrei Novac.

Novac susţine că va mai recurge la o contestaţie, iar de data aceasta contestată va fi chiar comisia care a evaluat lucrările. Aşa că astăzi, împreună cu prietenul său, Dan Mircea Cipariu, vor organiza o conferinţă de presă în faţa primăriei Târgu Jiu şi totodată vor depune şi contestaţia împotriva Comisiei.

COMISIE

Din surse neoficiale, din comisia care a recorectat cele două lucrări au făcut parte Gheorghe Porumbel, directorul ansamblului profesionist „Doina Gorjului”, Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean Gorj, Ion Cepoi, directorul CJCPCT Gorj, Emilian Ciongaru, din partea primăriei Târgu Jiu şi o angajată a Direcţiei Judeţene pentru Cultură Gorj.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: