Posturile de la Ambulanţa Gorj au fost ocupate

Cele trei posturi scoase la concurs de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj au fost ocupate. Cea mai mare notă a fost 9,28, fiind obţinută de o asistentă ce a lucrat aproape un an la Serviciul de Ambulanţă Rovinari.

Cele trei candidate pentru posturile de asistent la Serviciul de Ambulanţă Gorj au obţinut note între 8,06 şi 9,28, note destul de mari comparativ cu cele obţinute de candidaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acelaşi post. „Candidaţii noştri au fost mai pregătiţi, ce-i drept au mai lucrat în domeniu, au experienţă. Pentru postul pe perioadă determinată a fost o notă mai micuţă, este vorba de o fată care a lucrat ca asistentă în cabinetul unui medic de familie, dar are şi ea timp să înveţe. În rest, suntem mulţumiţi de ele”, a declarat Luigi Drăghici, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Gorj.

Astfel, celelalte două posturi pe perioadă nedeterminată au fost ocupate de două persoane care au experienţă în sistemul medical. „Cea care a luat 9,28 a lucrat la Serviciul de Ambulanţă Rovinari şi s-a văzut experienţa acumulată, iar cel de-al doilea post, cel de asistent principal la substaţia din Turceni, a fost ocupat cu nota 9,25 de o persoană care are 10 ani de experienţă în sistemul medical”, a declarat Luigi Drăghici.

Rezultatele concursului pentru postul de şofer nu se cunoşteau încă vineri. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Gorj, Ana Duma, lucrările se corectau încă. Pentru singurul post de şofer scos la concurs s-au înscris nu mai puţin de şase candidaţi. „Din câte ştiu eu la ora 16.30 lucrările se corectau încă. Cel mai probabil luni vom şti rezultatele”, a declarat Ana Duma.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: