Potârcă îl acuză pe Caragea că-i trage fetele "pe dreapta“

Comisarul şef Viorel Salvador Caragea nu a fost niciodată „agreat” de Ninel Potârcă sau alţi lideri ai romilor din Meteor, demisia şefului poliţiştilor gorjeni fiind cerută acum, odată cu intrarea în faliment a mai multor afaceri pe care fostul prezidenţiabil le derula. Ancheta din toamnă a „terminat” însă afacerile cu pricina, dar Potârcă mai are şi alte motive de supărare.

Până să se încheie cercetările, fostul prezidenţiabil cere acum nici mai mult nici mai puţin demisia actualului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Potârcă e supărat că fetele sale sunt oprite de poliţişti mult prea des. „Nu se poate ca echipajele de Poliţie să stea toată ziua în cartierul nostru şi noi să nu ne mai simţim liberi. Fetele mele dacă pleacă până în oraş sunt trase de trei ori pe dreapta pentru a li se cere permisul“.

Acesta crede că în Meteor e mai rău decât la Auschwitz. „În cartier toată lumea este mai rău ca la Auschwitz, sunt controale toată ziua, iar la mine se ştie foarte bine că am afacerile pe butuci din cauza arestării din toamnă. Au început acum împreună cu lichidatorul judiciar să îmi scoată bunurile la vânzare, vor să mă termine definitiv, nu ştiu ce să mai cred. Am şi depus o plângere împotriva lichidatorului, dar ca principal vinovat îl consider pe acest domn Caragea“, spune Potârcă. „O să cer şi le Ministerul de Interne să i se verifice şi dumnealui averea, că prea este băgat în multe”, a încheiat Potârcă.      

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: