Igaş, pregătit să facă schimbări în poliţia gorjeană

Ministrul Internelor Traian Igaş a venit pentru a treia oară în Gorj şi se pare că vizita acestuia va fi urmată şi de schimbări. El a fost prezent la evaluarea sistemului de ordine şi siguranţă publică şi au fost sesizate anumite probleme şi disfuncţionalităţi. Igaş a declarat că va lua măsurile care se impun şi cel mai probabil vor avea loc ceva schimbări din funcţii.

Ministrul Internelor Traian Igaş, aflat la a treia vizită de lucru în judeţul Gorj, nu aduce veşti prea bune. Rezultatele evaluării sistemului de ordine şi siguranţă publică nu l-au mulţumit pe ministru. Din cauza problemelor care sunt în sistem la nivelul Judeţului Gorj, Traian Igaş se vede nevoit să ia măsuri. „Sunt pentru a treia oară în Gorj. Şi vă pot spune că este o vizită de lucru, mai exact o evaluare a sistemului de ordine şi siguranţă publică. Este momentul când evaluăm fiecare segment în parte din acest sistem şi într-un timp foarte scurt vom lua decizii în ceea ce priveşte disfuncţionalităţile din sistem în acest judeţ”, spune Traian Igaş.

Raportul, prezentat astăzi

Este probabil evaluarea sistemului de ordine şi siguranţă publică se va lăsa cu demiterii din funcţii.

Raportul va fi prezentat astăzi în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean. Printre altele, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, Valentin Popa, spune că la nivelul IPJ Gorj au fost cercetate peste cinci mii de persoane. Mai mult, în 2010 au reţinut 310 persoane, dublu faţă de 2009. 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: